‘Tasjes’

Dubbelexpositie bij Museum de Kantfabriek

Op 5 september opent Museum de Kantfabriek weer haar deuren.

'Tasjes'
Het museum laat werk uit eigen depot zien.

Deze verzameling is een selectie van kleine tasjes die gebruikt werden als sieraad of als damestasje. De kleinoden zijn afkomstig uit meerdere landen en gemaakt in diverse handwerktechnieken en van allerlei materialen.

Het museum is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Er wordt gewerkt met een tijdslot. Plan uw bezoek, reserveren is gewenst via www.museumdekantfabriek.nl

Een andere tentoonstelling loopt tijdens dezelfde periode :

'Mensen met mogelijkheden' van Louka Rongen

Louka (22 jaar) is afkomstig uit America en dit jaar afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Als fotografe houdt zich graag bezig met beeldrijm; beelden die elkaar aanvullen. De onderwerpen hebben altijd een kloppend hart en dat probeert ze te vangen in haar foto's.

Tijdens haar studie heeft Louka o.a. 11 leden van Theater Kleinkunst uit Horst geportretteerd. Voor de fotosessie vroeg Louka hen "Waar droom je van?" Het resultaat is een serie portretten die vooral blijdschap uitstralen.

Daarnaast zijn enkele fotoseries te zien met de titels: 'Mijn baas', 'De Peel, woest aantrekkelijk' en haar examenwerk: 'Hij heeft meerdere gezichten', waarin hoofdpersoon Jack in verschillende gedaantes is geportretteerd.

Locatie

Museum de Kantfabriek
Americaanseweg 8
NL-5961 GP Horst aan de Maas
Nederland

Meer informatie

Meer info op www.museumdekantfabriek.nl

Nieuws

Steun / partners