P.LACE.S

De verborgen kant van Antwerpen' belicht de rol van Antwerpen in de ontwikkeling en internationale handel van kant.

MoMu presenteert deze rijke geschiedenis op 5 verschillende locaties in de stad, in dialoog met hedendaagse innovatieve en hoogtechnologische modecreaties. Met 'P.LACE.S' gaat MoMu een unieke conversatie aan tussen historisch textielambacht en hedendaagse mode om onze geschiedenis van een andere, Antwerpse kant te bekijken. Zo ontstaat een visueel spel tussen heden en verleden dat objecten presenteert uit internationale collecties die nooit eerder in België getoond werden.

In MoMu bezoek je alle tentoonstellingen met één ticket. Om de andere locaties van P.LACE.S te bezoeken dien je een afzonderlijk ticket en tijdsslot te reserveren bij de respectievelijke locatie. Op vertoon van je MoMu-ticket krijg je op al deze locaties korting. Je hoeft dus niet alle locaties op één dag te bezoeken en kan tot 2 januari 2022 overal terecht.

5 Locaties : MoMu - Sint-Carolus Borromeuskerk - Maagdenhuis - Plantijn Moretus museum - Snijders & Rockoxhuis

Tickets : In MoMu bezoek je alle tentoonstellingen met één ticket. Om de andere locaties van P.LACE.S te bezoeken dien je een afzonderlijk ticket en tijdsslot te reserveren bij de respectievelijke locatie. Op vertoon van je MoMu-ticket krijg je op al deze locaties korting. Je hoeft dus niet alle locaties op één dag te bezoeken en kan tot 2 januari 2022 overal terecht.

Tarieven : Volwassene: € 12 : Jongere van 18 t.e.m. 25: € 8 : - 18 jaar: gratis toegang

Locatie

MoMu
Nationalestraat 28
2000 Antwerpen
België

Meer informatie

 • 03 470 27 70
Meer info op P.LACE.S-DeverborgenkantvanAntwerpen

Nieuws

 • Tentoonstelling 'Zo Geleerd'

  Tentoonstelling 'Zo Geleerd'

  Kant in Vlaanderen VZW nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de tentoonstelling 'Zo Geleerd' naar aanleiding van Erfgoeddag 2022.

 • Erfgoeddag 2021 Virtuele Tentoonstelling

  Erfgoeddag 2021 Virtuele Tentoonstelling

  Kant in Vlaanderen VZW presenteert naar aanleiding van Erfgoeddag 2021 een virtuele tentoonstelling : "Nacht ... wacht"

Steun / partners