Textiel Plus Festival 2020

Het Textiel Plus Festival wordt georganiseerd voor iedereen die van handwerken, textiele vormgeving en textielkunst houdt. Het festivalprogramma bestaat uit materiaalverkoop, exposities, workshops, demonstraties, lezingen en modeshows.

Materiaalverkoop : Op het Textiel Plus Festival vind je alles op gebied van textiel en handwerk. Meer dan honderd standhouders verkopen er de mooiste materialen. Bijvoorbeeld voor breien, haken, quilten, patchwork, vilten, naaien, borduren, spinnen, weven en zelfmaakmode.

Arts & Crafts : Het inspirerende onderdeel Arts & Crafts maakt het aanbod compleet. Je kunt er een grote variëteit aan ambachtelijk vervaardigde materialen, kleding, sieraden, accessoires en kunst kopen.

Exposities : Op het Textiel Plus Festival kun je urenlang inspiratie opdoen door de exposities te bezoeken van textielkunstenaars. Zij zetten beproefde textiele technieken als quilten, vilten, weven, breien en borduren in om maatschappelijke en persoonlijke thema's uit te dragen.

Workshops en demonstraties : Tijdens de vele workshops en demonstraties kun je de nieuwste technieken leren. Laat je informeren over alle trends en ontwikkelingen op handwerkgebied.

Tickets : De online verkoop van tickets start begin september 2020. Een online ticket voor één dag kost € 9,-, een passe-partout voor twee of drie dagen € 17,-.

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2 · 5222AK
NL· 5222AK 's-Hertogenbosch
Nederland

Meer informatie

Meer info op www.textielplus.nl

Met steun van

Partners