DE WONDERE WERELD VAN TEXTIEL

Reisjes zitten er deze vakantie niet in, kerstmarkten evenmin. Een museumbezoek mag gelukkig wél terug. Het ideale moment dus om de kersverse textielafdeling te bezoeken. Na zes maanden renovatie ontdek je er voortaan het compleet vernieuwde verhaal over hoe textiel gemaakt wordt, van a tot z.

Textiel saai? Vergeet het maar! Want naast imposante machines en bulderende weefgetouwen, hoor je er boeiende getuigenissen vanop de eerste rij, kan je zelf proberen te kaarden, neem je plaats achter het spinnewiel om een draad te twijnen of scan je diverse grondstoffen in de stalenkamer. Leuk dus voor jong én oud!

OOK OPEN OP WOENSDAG

Tijdens de kerstvakantie is het Industriemuseum uitzonderlijk open op woensdag 23 en 30 december. Op donderdag 24 en vrijdag 25 december, donderdag 31 december en vrijdag 1 januari sluiten we wel even de deuren.

Opgelet, er wordt slechts een beperkt aantal personen tegelijk toegelaten in het museum. Reserveer daarom steeds vooraf je bezoek! Om telefonisch tickets te reserveren kan je ook tijdens de kerstvakantie op weekdagen terecht op het nummer 09 210 10 75.

Locatie

Industriemuseum
Minnemeers 10
9000 Gent
België

Meer informatie

Meer info op www.industriemuseum.be

Met steun van

Partners