Deelname aan Project Kies...keurig

Evenement

Kant in Vlaanderen vzw blikt vooruit naar Erfgoeddag op 22 april 2018

Na het succes van voorgaande jaren, durven wij iedereen die op een creatieve manier bezig is met textiel of een andere kunstvorm terug uitdagen om deel te nemen aan ons nieuw project !

  • Kiezen of een keuze maken, is moeilijk en als je gekozen hebt, is het resultaat te danken aan een heel lang denkproces en tijdens dat proces kunnen zich nog andere keuzemogelijkheden voordoen…
  • Keurig heeft heel wat synoniemen zoals: fijn, mooi, pico bello, uitstekend, voortreffelijk, elegant, verfijnd, beschaafd, eerlijk, correct, onberispelijk… en ga zo maar door…
  • Kies… keurig, gevoel en verstand raken met elkaar nauwer verweven en het wordt minder gemakkelijk keuzes te maken… Waar gaat mijn voorkeur heen? Wat ga ik maken? Welk materiaal ga ik gebruiken? Welke kleur ga ik kiezen? Ga ik traditioneel of modern werken, een gebruiksvoorwerp maken of een kunstwerk?. Alleen werken of samen met iemand…

Als je hier uit bent geraakt, toon ons jouw "keuze" en laten we er allemaal samen van genieten.

Aan jou om keurig te kiezen en jouw project uit te werken in een eigen creatie. Dit project staat open voor een diversiteit in kant-, textiel- en andere technieken.

  • Afmetingen : er is geen minimum bepaald, wel een maximum van 1 meter in de 3 dimensies.
  • IEDEREEN, uit binnen- & buitenland, kan en mag aan dit project deelnemen.

Kleuren, materialen, technieken, mag je helemaal zelf kiezen, zolang er verwijzing is naar ons thema 'Kies…keurig' en dat kant aanwezig is in het kunstwerk.

Help jij ook mee aan het project ? Stuur ons het inschrijvingsformulier, dat u volledig ingevuld elektronisch kan versturen.

U ontvangt daarna een ontvangstbevestiging en meer details inzake reglement, inleveren van de werken, tentoonstelling van de werken, e.d. . ..

Inschrijvingsformulier

Inleverdatum van jullie kunstige werken : 8 april 2018

Presentatie van dit Project op Erfgoeddag zondag 22 april 2018.

Invitation en français Formulaire d' inscription

Locatie

Diest
België

Met steun van

Partners